Workshopok

 

P Á R O S í T Ó

workshop Jegyespároknak

A Párosítót Nektek ajánlom, ha házasságra készültök, nyitottak vagytok az újdonság iránt, és szívesen kipróbálnátok a párotokkal közösen egy felfedezőutat, amely során a Nagy Napra való – sokszor stresszes – készülődésben egymásra hangolódhattok, minőségi időt tölthettek el együtt, és sok pozitív élményen keresztül gazdagíthatjátok a kapcsolatotokat.
A workshop egy egynapos intenzív foglalkozás, ahol a coaching elemeire épülve a pozitívumokra fókuszálunk, ezeket erősítjük annak érdekében, hogy ne csak az esküvőtök legyen tökéletes, hanem a házasságotok is életre szóló kötelékké váljon.
Fontos tudnotok, hogy a Párosító nem párterápia! Gondolatébresztő, kikapcsolódó, kapcsolat-erősítő jelleggel hoztam létre, ahol úgy lehettek együtt, ahogy a hétköznapokban biztosan nem!
Szeretném, ha a kreativitást kihasználva, egy vidám, laza hangulatban új látószögből is rá tudnátok tekinteni egymásra és a kapcsolatotokra, ezzel is erősítve az egymás iránti elköteleződéseket!

A következő Párosító workshop időpontja itt található!

“A hasonlóságunk miatt találkozunk, és a különbségeinkből tanulunk.” Virginia Satir

O L T Á R I  É N

workshop Menyasszonyoknak

Szeretném a leendő feleségek számára biztosítani a lehetőséget, hogy hasonló élethelyzetben lévő nőtársaik körében tudjanak feltöltődni, tapasztalatot cserélni, illetve ráhangolódni a rájuk váró új szerepkörre. A női energiák közös felszabadításából származó erőket felhasználva, életre kelthetitek a Bennetek élő feleséget.
A workshop egy egynapos intenzív foglalkozás, ahol a coaching elemeire épülve a pozitívumokra fókuszálunk, ezeket erősítjük. Mivel az art coaching eszközök is alkalmazásra kerülnek, az intuíció és a kreativitás is nagy szerepet kapnak ezen az alkalmon. Célom, hogy minél inkább felfedezzétek a saját erőforrásaitokat, amelyekkel gazdagíthatjátok a párkapcsolatotokat is!
Teljen ez a nap az esküvő előtti stresszes időszakban a kikapcsolódás, és a minőségi énidő jegyében, egy színes női körben!

A következő Oltári Én workshop időpontja itt található!

„A párkapcsolat segíti személyes fejlődésünket, segít jobb emberré válni, magunkat is jobban megismerni.”
Jorge Bucay

Kapcsolat

Bejelentkezés & helyszínegyeztetés

Email

felhojatekok@gmail.com és Felhőjátékok Messenger

Telefon

+43 680 31 36 904 és Felhőjátékok Messenger

Konzultációs helyszínek

Állandó: Bécsújhely (Ausztria)
Alkalmanként: Keszthely-Sopron